Op deze pagina vind je alle informatie over vervoer naar The Color Run™ 2018. We raden iedereen aan zo veel mogelijk met de fiets en het OV te komen. Er is namelijk beperkte parkeergelegenheid.

Locatie
The Color Run™ Haarrijnseplas
Strandboulevard 222
3543 MA Utrecht


Fiets:

Kom je happy & healthy met de fiets?
Dan kun je gebruik maken van de gratis fietsenstalling bij het festivalterrein. Dus be healthy, doe alvast je warming-up en spring op die fiets!

Openbaar Vervoer: 
Kom je met het openbaar vervoer?
Reis dan naar station Breukelen. Vanaf Utrecht Centraal, Amsterdam Centraal en Rotterdam Centraal rijden er 2 keer per uur rechtstreekse treinen naar Breukelen. Vanaf hier staan er pendelbussen voor je klaar. Je hoeft dus geen sprintje te trekken en een blessure op te lopen!

Kijk hier voor actuele reisinformatie.

Auto:
Kom je met de auto?
Dan kan je parkeren bij P+R Westraven (Griffioenlaan 1, 3526 LA Utrecht). Houd er rekening mee  dat  hier maar  een zeer  beperkt aantal parkeerplekken beschikbaar zijn. De parkeerkosten bedragen €4,69,- per auto. Nogmaals, wij raden iedereen sterk af om op 9 september met de auto naar The Color Run™ te komen. Alle wegen rondom het festivalterrein zullen i.v.m. het event worden afgesloten. Daarnaast is het niet mogelijk is om te parkeren bij de Haarrijnseplas.  

De Haarrijnseplas ligt tussen Vleuten en de A2 (Utrecht-Amsterdam). Via deze link vind je informatie over mogelijke wegwerkzaamheden in en om de stad Utrecht.

LET OP! Houd  er rekening mee dat het niet is toegestaan om in de wijken rondom het festivalterrein te parkeren. Hierop kan worden gecontroleerd door de autoriteiten.

Kiss & Ride:
Er is een Kiss & Ride aan de voorzijde van het festivalterrein. De Kiss & Ride is bedoeld om mensen snel op te halen of af te zetten, niet om te parkeren! 

Pendelbussen:
Zowel vanaf Station Breukelen als vanaf vanaf P + R Westraven zullen pendelbussen klaarstaan om jullie naar het festivalterrein te brengen. Op station Breukelen kan je de bussen vinden op het bussen platform en bij P + R Westraven staan ze aan de voorzijde van het gebouw. De opstapplaats voor de retour reis is gelijk aan de uitstaphalte van de heenreis. Koop van te voren een ticket om wachtrijen te voorkomen.