Op deze pagina vind je alle informatie over vervoer naar The Color Run™ 2017.
We raden iedereen aan zo veel mogelijk met de fiets en het OV te komen. Er is namelijk beperkte parkeergelegenheid.

Locatie

Sloterparkbad Amsterdam

President Allendelaan 3

1064 GW Amsterdam

Fiets

Woon je in Amsterdam? Kom gezond en gezellig op de fiets! Er is een fietsenstalling aanwezig waar je je fiets kwijt kan.

Openbaar vervoer

Het terrein is goed te bereiken met het OV.

Let op! Op zondag 28 mei wordt er op vele plaatsen aan het spoor gewerkt. Check op deze pagina of er op jouw route werkzaamheden plaatsvinden. 

Trein

Kom je van ver? Dan reis je het makkelijkst naar Amsterdam Sloterdijk met de trein. Vanaf hier kan je de bus of de tram pakken naar het Sloterparkbad. Kijk voor reisadvies op maat in de NS Reisplanner (ns.nl/reizigers/reisinformatie). In het weekend wordt er regelmatig aan het spoor gewerkt, houdt hier rekening mee. Deze werkzaamheden zijn vanaf 10 dagen voor reisdatum te zien in de planner. Check je reis kort voor vertrek nogmaals voor het meest actuele advies.

Bus

Vanaf Station Sloterdijk rijden er vanaf 10.30 uur de gehele dag pendelbussen naar het The Color Run™ terrein. Scoor hier je pendelbus ticket. Een retour ticket kost €5,-.

Tram

Via GVB-tram lijn 7 of 14 kun je richting The Color Run™ komen. Als je bij halte Sloterpark uitstapt, ligt het Sloterparkbad rechts van je.

Kijk voor meer informatie op www.9292ov.nl

Auto

We raden iedereen sterk af om met de auto te komen. Ben je toch van plan om met de auto te komen, carpool dan.
Er is beperkte parkeermogelijkheid bij de volgende parkeerterreinen:
– Parkeerterrein Dr. Meurerlaan
– Parkeerterrein Herman Bospad
– Parkeerterrein Troelstralaan.
Verdere informatie over parkeerplekken is te vinden op: www.parkeerlijn.nl (vul in de zoekbalk: sloterpark amsterdam in voor resultaten).