Vervoer 

Op deze pagina vind je alle informatie over vervoer naar The Color Run™ 2018. We raden iedereen aan zo veel mogelijk met de fiets en het OV te komen. Er is namelijk beperkte parkeergelegenheid.

Locatie

The Color Run™ Haarrijnseplas

Strandboulevard 222

3543 MA Utrecht

Fiets
Be happy & be healthy, kom gezellig en gezond op de fiets! Als je in Utrecht of omgeving woont, is het festivalterrein makkelijk met de fiets te bereiken. Vanaf het centrum van Utrecht is het ongeveer een halfuur fietsen (dit is meteen je warming up!) en er zijn fietsenstallingen aanwezig, zodat jij na de tijd je fiets makkelijk terug kan vinden.

Openbaar Vervoer
Kom je met het openbaar vervoer? Reis dan naar station Breukelen. Er staan pendelbussen voor je klaar die je naar het festivalterrein rijden. Tickets voor de pendelbus zijn binnenkort te koop!

Vanaf Utrecht Centraal, Amsterdam Centraal en Rotterdam Centraal rijden er 2 keer per uur rechtstreekse treinen naar Breukelen. Je hoeft dus geen sprintje te trekken en een blessure op te lopen! Kijk voor actuele reisinformatie op www.9292.nl

Auto
Kom je toch met de auto naar The Color Run™? De Haarrijnseplas ligt tussen Vleuten en de A2 (Utrecht-Amsterdam). Op http://www.utrecht.nl/bereikbaar vind je informatie over mogelijke wegwerkzaamheden in en om de stad Utrecht.

LET OP: Het is niet mogelijk om te parkeren bij het evenementen terrein. Parkeren kan bij recreatiecentrum Maarsseveense Plassen.

Navigatie adres om te parkeren:

Herenweg 53
3602 AN Maarssen

Ook vanaf hier staan de pendelbussen voor je klaar om je naar het festival terrein te rijden. De halte is te vinden bij de ingang van het parkeerterrein. We adviseren alle Color Runners om zoveel mogelijk met elkaar te carpoolen, dat is wel zo gezellig!