THE COLOR RUN™ FLOWER POWER!
Mis deze enige editie van 2017 niet!

Op zondag 28 mei 2017 kleurt het Sloterpark in Amsterdam alle kleuren van de regenboog tijdens de Flower Power editie.

Dus…Flower up your outfit en versier jezelf met de kleurrijkste bloemen ter wereld. Beleef samen met je vrienden en familie de 5 vrolijkste kilometers van de wereld. Na iedere kilometer word je ondergedompeld met een vrolijke kleur bij een nieuwe COLOR Zone. Waan je in een zee van schuimbubbels bij de speciale FOAM Zone. Ga los op de lekkerste muziek van 100% NL bij de Oranje kleurenzone. Ren, spring, huppel of wandel door naar de finish waar je gekleurd als een regenboog word onthaald als echte Color winnaar. Dans nog uren door op de lekkerste muziek van de leukste dj’s, maak toffe selfie spots en ga helemaal los op de speciale Hippie markt.

Are you ready for Flower Power?

NIEUW! FLOWER POWER HIPPIE MARKT

The Color Run™ Flower Power editie is natuurlijk niet compleet zonder Hippie Markt. Heb jij te gekke handmade tassen, sieraden, vintage of andere goodies? Meld je dan snel aan via de ‘partnership aanvraag’ button rechts op deze pagina om met jouw stand op de Flower Power Hippie Markt te staan.

hippie site

 

WOW! Ik kan niet wachten totdat The Color Run™ weer in mijn stad wordt gehouden. Het was een geweldige dag! -TCR 2016
Mijn vriendinnen en ik hebben getraind voor The Color Run™ en lopen sindsdien nog steeds hard!! Dank jullie wel Color Run! -TCR 2016
Het voelde alsof mijn vriendinnen en ik op vakantie waren! We love The Color Run™-TCR 2016
De kleurengooi tijdens het feestje bij de finish was echt te gek! -TCR 2016
The Color Run™ is één van de leukste dingen die ik ooit met mijn familie heb gedaan! - TCR 2016